100% polyester strikket sportstøjsstof

Om polyesterstoffet
Polyester er en kemisk fiber, og dens råmaterialer er polyethylenterephthalat og ethylenglycol, som hovedsageligt kommer fra petroleum, kul og naturgas.Det er en meget praktisk syntetisk fiber, der er meget udbredt inden for områder som tekstil- og tøjfremstilling, hvilket giver os en masse bekvemmelighed og komfort i vores daglige liv.
På grund af polyesterfiberen fremstillet ved spinding og efterbehandling, som har fordelene ved god kemisk resistens, varmebestandighed, termoplasticitet, lysbestandighed, god elasticitet og stærk genopretningsevne, holdbarhed og rynkebestandighed.Ulempen er, at dens farvning, fugtoptagelse og smeltebestandighed er relativt dårlig, og den er også tilbøjelig til at pilling.
Fordelene ved polyesterstof?

-en
b

Der er mange fordele ved polyesterstof, og den mest repræsentative er dets gode kemikalieresistens, minimale skader forårsaget af syre og alkali og ingen frygt for skimmel- og insektangreb.Det har også god varmebestandighed og termoplasticitet, svarende til akrylstof i lysbestandighed, høj styrke og god elasticitet, stærk genopretningsevne og karakteristika for fasthed, holdbarhed og rynkebestandighed.
Brugen af ​​polyesterstof
Inden for tøj bruges polyesterstof ofte til at lave fritidstøj, sportstøj, udendørstøj osv. På grund af dets lette, komfortable og holdbare egenskaber er polyesterstof blevet meget brugt i tøjproduktion på disse områder.På samme tid, på grund af den relativt lave pris på polyesterfibre, er fremstillingsomkostningerne for polyesterstoffer også relativt lave, hvilket gør prisen på polyesterstoffer til tøj relativt overkommelige.

100% polyester strikket stof kategori
100% polyester strikket stof har mange slags kategorier, i henhold til de forskellige mønstre er der mange typer, der kan skelnes, såsom eyelet mesh stof, honeycomb mesh stof, sports jersey stof osv. Du kan vælge forskellige stilarter til at lave tøj efter dine behov. For eksempel, hvis du skal lave fodboldtrøjer, anbefales det at bruge 100% polyester stof,til en lavere pris, Det har god åndbarhed og vandabsorption, selvfølgelig kan vi også opnå dette ved at tilføje tilsætningsstoffer. I mellemtiden er 100% polyesterstoffer også velegnede til sublimeringstryk. Vores hovedprodukt på fabrikken er også 100% polyesterstof, og vi kan tilpasse efter dine krav for at få det produkt, du ønsker.
Konklusion
100 % polyester strikket stof er et fremragende produkt med overkommelige priser og en bred vifte af stofbrug. Når du skal lave fodboldtrøjer, t-shirts og sportstøj, kan du overveje at bruge det til at producere. Velkommen til at kontakte os, vi har fremragende produkter og kan også give dig god service af høj kvalitet.


Indlægstid: Jul-11-2024